Subsidie op onze trainingen

Subsidie FCB kinderopvang en ESF duurzame inzetbaarheid voor alle branches.

Wist u dat op veel van onze trainingen en trajecten subsidie mogelijk is? Dit geldt bijvoorbeeld voor onze Arbo en Vitaliteit, Communicatie en Sterk in Werk trainingen en trajecten in de kinderopvang en andere sectoren. Lees hieronder meer.

Subsidie voor trainingen Kinderopvang

Meerdere van onze trainingen staan vermeld in de Sterk in Werkwijzer van het FCB. Deze subsidie is voor medewerkers die vallen onder de cao Welzijn & Maatschappelijke dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang. Het is momenteel weer mogelijk om subsidie aan te vragen voor onze trainingen bij FCB. Wees er snel bij want voor deze subsidie geldt op = op!

ESF subsdie duurzame inzetbaarheid voor alle branches

Ook is er ESF subsidie voor alle branches mogelijk voor onze trainingen en trajecten die betrekking hebben op het bevorderen van de Duurzame Inzetbaarheid. Het doel van Duurzame inzetbaarheid (ESF 2014-2020) is om mensen langer en productief aan het werk te houden en in te zetten op leeftijdsbewust personeelsbeleid. Duurzaam inzetbaar zijn werknemers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk kunnen zijn. Bedrijven en (overheids)instellingen kunnen van deze subsidie gebruik maken tot 2020. Momenteel is het subsidieportaal DI tijdelijk gesloten. Met onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte wanneer deze zich weer opent voor nieuwe aanvragen.

Neem vrijblijvend contact op met Confriends om te bespreken welke trainings- en coachingstrajecten onder deze subsidies vallen.