Workshops voor studiedag Kinderopvang

Wij maken van uw studiedag een feestje!

Wij maken met onze workshops van uw studiedag in de kinderopvang een feestje! Een inspiratie dag waarbij plezier hebben met elkaar en ervarend leren ons doel is. We denken graag met u mee over de inhoud van de studiedag.

Workshops studiedag kinderopvang

Workshops tijdens een studiedag zijn een mooie kennismaking met de trainingen van Confriends. Samen met de opdrachtgever stemmen we de inhoud van de workshops af. Confriends levert workshops, speciaal voor medewerkers in de kinderopvang. Onze workshop zijn praktisch, inspirerend en interactief. Deelnemers gaan actief aan de slag op de studiedag en leren door zelf te ervaren. Daardoor is het onmiddellijk praktisch toepasbaar en effectief. Vol inspiratie gaan ze aan het einde van dag naar huis. Hierbij vinden wij het zowel belangrijk dat deelnemers samen plezier hebben tijdens hun studiedag als dat ze het geleerde praktisch toe kunnen passen in hun werksituaties.

“Het smaakt naar meer!” Het mooiste compliment na een studiedag is als de deelnemers nieuwsgierig zijn naar onze trainingen!

Hieronder leest u meer over ons aanbod en onderwerpen van onze workshops voor uw studiedag in de kinderopvang. Zowel voor medewerkers uit de kinderdagverblijven, peuteropvang, gastouders, BSO medewerkers als kantoormedewerkers bieden we mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op over onze mogelijkheden voor het organiseren van studiedagen. We denken graag met u mee om van uw studiedag een feestje te maken!

Ons aanbod workshops studiedag kinderopvang

Workshops studiedag kinderopvang over gezond werken, ergonomie, tiltraining, duo workshop Body en Mind, gezond beeldschermwerk en vitaliteit.

Workshops studiedag kinderopvang over effectief en oplossingsgericht communiceren en samenwerken op de werkvloer, communiceren met ouders, feedbacktraining, lastige gesprekken voeren, teamtraining en samenwerken in het team.

Workshops studiedag kinderopvang over Spelenderwijs Bewegen met baby’s, peuters, kleuters en BSO kinderen, beweegkriebels, beweeghoek, Lekker Fit!, ouderavond organiseren.

Workshops studiedag gezonde leefstijl voor kinderen Doeboeken, praten over gezonde leefstijl met ouders.

Workshops studiedag kinderopvang over Sterk in Werk, Maak werk van je kwaliteiten en Stresspreventie en werkplezier.