Workshops studiedag Kinderopvang | Confriends

Workshops voor studiedag Kinderopvang

Wij maken van uw studiedag een feestje!

Wij maken met onze workshops van uw studiedag in de Kinderopvang een feestje! Een inspiratie dag waarbij plezier hebben met elkaar en ervarend leren ons doel is. Confriends kan voor u inhoudelijk uw studiedag organiseren. In overleg stellen we het thema en doel van de studiedag vast. Waar ligt de scholingsbehoefte? Wilt u de studiedag aan laten sluiten op uw jaarplan?

Organiseren workshops studiedag kinderopvang

Confriends regelt de trainers en de inhoud van de workshops en neemt u alle organisatie omtrent de workshops voor uw studiedag uit handen. Wij hebben een ruim netwerk van ervaren trainers in de kinderopvang en basisonderwijs. De studiedag kan bij u op locatie of op een andere externe locatie.

Onze studiedag workshops, speciaal voor medewerkers in de kinderopvang, zijn praktisch, inspirerend en interactief. Deelnemers gaan actief aan de slag op de studiedag en leren door zelf te ervaren. Daardoor is het onmiddellijk praktisch toepasbaar en effectief. Vol inspiratie gaan ze aan het einde van dag naar huis. Hierbij vinden wij het zowel belangrijk dat deelnemers samen plezier hebben tijdens hun studiedag als dat ze het geleerde praktisch toe kunnen passen in hun werksituaties.

Hieronder leest u meer over ons aanbod en onderwerpen van onze workshops voor uw studiedag in de kinderopvang. Zowel voor medewerkers uit de kinderdagverblijven, peuteropvang, gastouders, BSO medewerkers als kantoormedewerkers bieden we mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact met ons op over onze mogelijkheden voor het organiseren van studiedagen. We denken graag met u mee om van uw studiedag een feestje te maken!

Ons aanbod workshops studiedag kinderopvang

Workshops studiedag kinderopvang over gezond werken, ergonomie, tiltraining, duo workshop Body en Mind, gezond beeldschermwerk en vitaliteit.

Workshops studiedag kinderopvang over effectief en oplossingsgericht communiceren en samenwerken op de werkvloer, communiceren met ouders, feedbacktraining, lastige gesprekken voeren, teamtraining en samenwerken in het team.

Workshops studiedag kinderopvang over Spelenderwijs Bewegen met baby’s, peuters, kleuters en BSO kinderen, beweegkriebels, beweeghoek, Lekker Fit!, ouderavond organiseren.

Workshops studiedag gezonde leefstijl voor kinderen Doeboeken, praten over gezonde leefstijl met ouders en Ademwijs met kinderen.

Workshops studiedag kinderopvang over Sterk in Werk, Maak werk van je kwaliteiten, Persoonlijk leiderschap, Train je mindset en Stresspreventie en werkplezier.