Training en advies op de werkvloer

Praktijkgerichte incompany trainingen, workshops en scholing bij u op de werkvloer. Deze passen goed bij vitaliteits programma’s, duurzame inzetbaarheid en preventie van ziekteverzuim. Oplossingsgericht en effectief!

Trainingen voor Arbo en Vitaliteit

Wij bieden oplossingen om gezond werken binnen uw organisatie blijvend aan te pakken. Zoals rugscholing, RSI preventie, het opleiden van ergocoaches, voorlichting over gezonde leefstijl, het omgaan met ergonomische hulpmiddelen en ergonomisch advies op de werkplek.

Trainingen voor Effectief communiceren

Effectief communiceren is een bindmiddel voor beter samenwerken. Onze trainers maken uw medewerkers en leidinggevenden bewust van patronen die niet effectief zijn en zetten ze in beweging door samen de eerste stap naar verandering aan te gaan.

Trainingen voor Sterk in Werk

Om medewerkers meer te laten groeien in hun werk bieden we trainingen gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Voor meer inzicht in kwaliteiten, persoonlijke kracht, leiderschap en stresspreventie. Medewerkers die Sterk in hun Werk zijn hebben meer werkplezier en minder ziekteverzuim.

Kinderopvang trainingen

Trainingen voor de Kinderopvang

Al meer dan 20 jaar inspireert Confriends met veel plezier pedagogisch medewerkers in de kinderopvang. Zowel voor de kinderdagopvang, peuterspeelzalen, BSO, IKC’s en gastouders. We bieden praktische en prikkelende trajecten, trainingen en workshops. Voor hele teams, medewerkers en leidinggevenden.

Trainingen voor Zorg en Welzijn

Speciaal ontwikkeld voor Zorg en Welzijn bieden we praktijkgerichte trainingen, scholing en trajecten.  Wij trainen medewerkers en leidinggevenden van verpleeghuiszorg, kraamzorg, tandartspraktijken, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen tot welzijnsorganisaties.