Praktisch en oplossingsgericht!

Trainingen en workshops op de werkvloer

Elk trainingstraject begint met een goede voorbereiding. Met onze opdrachtgever maken we eerst heldere afspraken. Samen leggen we vast wat de doelen zijn. Vervolgens stemmen we de training af op de mogelijkheden en specifieke wensen. Veel van onze trainingen beginnen met een vooropdracht om de deelnemers al in actie te brengen. Tussendoor en na afloop werken we vaak met digitale challenges. Zo wordt het geleerde steeds meer geborgd in blijvende gedragsverandering. Onze aanpak kunnen we in 3 woorden samenvatten: no-nonsens, praktisch en oplossingsgericht.

Doen: dát werkt in de praktijk

Confriends brengt uw medewerkers in beweging! Uw medewerkers gaan bij ons oplossingsgericht aan de slag. Op de werkvloer. Ze leren door zelf te ervaren en te doen. We dagen hen uit mee te denken over praktische oplossingen binnen hun werkzaamheden. Hierdoor creëren we een groter draagvlak voor het borgen van de doelen van de training. En we weten allemaal dat door in beweging te komen de hersenen ook actiever zijn. Zo brengen wij uw medewerkers blijvend in beweging. En dát werkt!

Expert in trainingen

We werken met een team van gecertificeerde trainers en coaches. Voor iedere traject of training leveren we een expert als trainer. Zo hebben we bedrijfsoefentherapeuten voor de Arbo en Vitaliteit trainingen.  Voor de communicatie en Sterk in Werk trainingen werken we met trainers die expert zijn in NLP, RET, ACT, Ziel en Zakelijkheid, Arbeid en Organisatie, Werkdruk en Oplossingsgericht Werken. Voor de trainingen Spelenderwijs Bewegen in de Kinderopvang hebben we een team klaar staan die expert zijn in Beweegkriebels, Beweegplezier vanaf 4 en Natuursprong.