Jirini Delfgaauw

Jirini Delfgaauw stelt zich voor

Stagiaires. Zo af en toe begeleiden een stagiair van de Hoge School van Amsterdam, richting oefentherapie Mensendieck. Op deze opleiding liggen de roots van de oprichters van Confriends, Eileen Kalkman en Miranda Rep. Dit keer hebben we een eindejaar stagiair Jirini Delfgaauw. We zijn blij met deze gedreven, nieuwsgierige, enthousiaste en vrolijke aankomende collega. Onze klanten zullen Jirini regelmatig mee maken tijdens trainingen, werkplekonderzoeken of coaching on the job.  

Welkom bij Confriends. Jirini stelt zich graag aan jullie voor:

Studiekeuzes… na mijn middelbare school had ik daar opeens veel zorg aan. Stoppen met het één en beginnen met het ander, zo verliep mijn leven een tijdje. Achteraf zie je natuurlijk de rode draad en begrijp je waarom je bepaalde keuzes hebt gemaakt. 

Oefentherapie Mensendieck kwam op mijn pad en het starten van deze opleiding was een van de beste keuzes die ik had kunnen maken. Het is een opleiding wat zich vanuit gedragsperspectief met het menselijk bewegen bezighoudt. Er wordt niet alleen objectief naar het lichaam gekeken, maar ook goed naar de mens binnen zijn context. Nu, 3 jaar later loop ik mijn afstudeerstage bij Confriends. Veel interesses op die rode draad vond ik terug in dit bedrijf. Iets doen met trainingen en groepen, dat leek me wel wat. Maar ook preventie in de gezondheidzorg, mentaal presteren, communicatie, de maatschappij en werk gerelateerde klachten. Allemaal onderdeel van die draad. 

Het belangrijkst wat ik bij Confriends wil leren is het toepassen van kennis. Leren buiten mijn comfortzone. Écht leren. Vaardigheden opbouwen zoals, didactische vaardigheden, zelfverzekerd voor een groep te staan, sturen van aandacht & energie en het ontwikkelen van een training of traject. 

Het is niet te voorzien hoe die draad zich verder ontwikkeld, maar de vaardigheden die ik hier leer heb ik ongetwijfeld in de toekomst nodig. Met twee fijne begeleiders kijk ik uit naar de aankomende maanden en ben ik alleen maar nieuwsgierig wat komen zal. 

“life can only be understood backwards; but it must be lived forwards” 

Jirini Delfgaauw.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *