www.confriends.nl incompany training

Corona update; zowel live online, als fysiek op locatie mogelijk

Fysiek op locatie trainen is vanaf 3 maart 2021 weer mogelijk. Momenteel verzorgen we de trainingen en coaching zowel live online in onze virtuele classroom als fysiek op locatie. Uiteraard volgen we daarbij de richtlijnen van het RIVM en het protocol Veilig Trainen van de Nobtra.

In overleg met onze opdrachtgevers bieden we maatwerk. Zowel incompany op de eigen locatie als online in onze virtual classroom of een combinatie in de vorm van blended learning. Kijk hier alvast voor onze populaire online live trainingen.

De online trainingen en workshops vinden live in onze virtual classroom met één van onze trainers plaats. Deelnemers worden vooraf via een link uitgenodigd om via deze link op een bepaald moment in te loggen. Het enige wat de deelnemers nodig hebben is een computer, tablet of telefoon met internetverbinding en een rustige plek waar ze ongestoord de training kunnen volgen.

Tijdens de live online training is er continu interactie tussen de trainer en de deelnemers. Ook kunnen de deelnemers onderling met elkaar communiceren. Deelnemers kunnen, net als in onze fysieke bijeenkomsten, in subgroepjes oefenen met de geleerde vaardigheden of met elkaar brainstormen. Ook kan de trainer in de breakoutroom per subgroepje actief langskomen om het subgroepje te begeleiden in hun opdracht.

Online training, teamtraining of coaching kan individueel of in groepen. Altijd praktisch en interactief, zoals jullie van ons gewend zijn.

Heb je een vraag of één van onze trainingen, coaching of trajecten online geschikt is voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met jullie mee.

We wensen iedereen alle goeds in deze spannende tijden; BLIJF GEZOND EN FIT!

Hartelijke groet,

Namens het Confriends team.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *