Beweegtraining kinderopvang Spelenderwijs Bewegen en Beweegplezier vanaf vier

Actieve training voor medewerkers die werken op BSO, TSO en basisschool met heel veel leuke beweegactiviteiten voor kinderen van 4 – 12 jaar.

Spelenderwijs Bewegen en Beweegplezier vanaf vier. Iedereen die werkt met kinderen tot 12 jaar wordt enthousiast van deze training. Het effect is dat de pedagogisch medewerkers in de kinderopvang daarna graag tijd maken om kinderen te stimuleren tot bewegen in grote en kleine ruimtes. Zowel binnen als buiten. Elke dag. Natuurlijk ligt verdieping van de pedagogische kennis daarbij aan de basis. Bovendien besteden we aandacht aan het borgen van uw beweegbeleid. Zo blijft uw kinderopvang organisatie goed in beweging. We gaan voor een gezonde kinderopvang en een gezonde jeugd!

Deze training is goed geschikt voor JOGG en Lekker Fit! interventies. In deze training zijn onderdelen van Beweegplezier vanaf vier opgenomen. Een vervolg op deze training kan zijn: opleiden beweegcoach of borgen voor leidinggevenden.

Wie

Pedagogisch medewerkers en hun leidinggevenden die werken met kinderen van 4 – 12 jaar.

Effect

Dagelijks beweegplezier voor alle kinderen van uw organisatie.

Inhoud

  • Kennis over ontwikkeling kind en bewegen van 4-12 jaar. Wat kan je van een kind verwachten en welk doelen kan je stellen?
  • Spel- en beweegaanbod voor 4-12 jarigen: Speluitleg, estafettespelen, buiten spelen, materiaalgebruik en thematisch werken.
  • Beweeg categorieën, doorgaande lijn, SLO doelen.
  • Differentiëren tijdens de beweegactiviteiten.
  • Pedagogische visie en Spelenderwijs bewegen borgen. Vertaalslag maken naar de werkvloer, simpel en stimulerend.
  • Belang bewegen uitstralen en communiceren naar de ouders. Vertel en laat zien wat je doet. Ouders willen bewuste keuzes kunnen maken.
Bijeenkomsten 1-3 dagdelen
Prijs € 595,- per bijeenkomst per groep. BTW vrijgesteld
Exclusief reiskosten trainer.