Trainingen op basis van open inschrijving

Een aantal van onze trainingen geven wij ook op basis van open inschrijving. Schrijf in op onze nieuwsbrief en wij houden u op de hoogte van onze open inschrijving trainingen. Wil je dat we een open inschrijving training bij jullie in de buurt geven? Neem dan contact met ons op.

Beweegcoach Lekker Fit! Gemeente Rotterdam

Lekker Fit! coach | Beweegcoach training

Werk je in de kinderopvang (0-4 jaar) binnen de Gemeente Rotterdam en wil je Lekker Fit! beweegcoach worden? Confriends verzorgt deze training in opdracht van Lekker Fit!. Schrijf je snel in!

Lekker Fit! Voeding en bewegen training

Lekker Fit! Basistraining Voeding en bewegen

Basistraining Voeding en bewegen Lekker Fit! Ben jij pm-er en werk je in de kinderopvang binnen de Gemeente Rotterdam? Wil je je Lekker Fit! certificaat halen? Schrijf je dan nu in.

Lekker Fit! training

Lekker Fit! Verdiepingstraining

De verdiepingstraining voor een derdejaars Lekker Fit! locatie binnen de Gemeente Rotterdam. Heb je een uitnodiging gekregen om een training te volgen? Meld de locatie dan nu aan en kies een datum uit.

Training Motiverende gespreksvoering gezonde leefstijl thema's Lekker Fit! Kraamgezin Communiceren Oudersegmentatie Kraamverzorgende

Den Haag Kraamzorg Communiceren over gezonde leefstijl

Kraamverzorgenden uit Den Haag kunnen zich inschreven voor de communicatie training over gezonden leefstijl binnen het kraamgezin. Ga aan de slag met het vernieuwde boekje een Nieuwe start. Leer laagdrempelig communiceren over gezonde leefstijl binnen het kraamgezin. Draag nog meer bij aan de gezonde start voor de jonge baby.

Lekker Fit! training

Inschrijven Rotterdam Lekker Fit! Verdiepingsdag 5 oktober 2020

Schrijf je nu in voor de terugkomdag Lekker Fit! van de gemeente Rotterdam op 5 oktober 2020. Speciaal voor beweegcoaches en voedingscoaches en Lekker Fit! coaches die zich met Lekker Fit! voor 0-4 jaar bezig houden.