Trainingen Kraamzorg, ook online, met KCK punten

Onze (online) trainingen voor de kraamzorg met KCKZ punten

Hieronder een overzicht van onze kraamzorg trainingen met accreditatiepunten van KCKZ.

Voor vrijwel al onze trainingen voor de kraamzorg ontvangen de deelnemers accreditatiepunten bij Kwaliteitsregister Kraamverzorgenden KCKZ. Dit geldt zowel voor de trainingen die we incompany fysiek bij u op de werkvloer aanbieden, onze open inschrijvingstrainingen, als onze live online trainingen in onze virtuele classroom.

Online training Train je mindset. Voor meer rust in je hoofd en stresspreventie.

Maak werk van je kwaliteiten in de kraamzorg. Gericht op persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Ook live online mogelijk.

Tiltraining; Fit en gezond werken in de kraamzorg. Verminder fysieke overbelasting met ergonomisch werken en de juiste tiltechnieken. Live online in overleg mogelijk.

Training Plezier in werk en stresspreventie. Voor meer werkplezier en stresspreventie. Ook live online mogelijk.

Training Klantgericht communiceren voor kraamverzorgenden. Een betere samenwerking met het kraamgezin door professionele communicatie.

Online training Klantgericht communiceren voor kraamverzorgenden.

Training Laagdrempelig communiceren over gezonde leefstijl in het kraamgezin. Leer signaleren en maak gezonde leefstijl bespreekbaar binnen het kraamgezin.

Online training Laagdrempelig communiceren over gezonde leefstijl in het kraamgezin.

Ergonomisch thuiswerken of op kantoor. Speciaal voor de kantoormedewerkers!

Bovenstaande kraamzorg trainingen bieden we zowel incompany bij u op de werkvloer aan, als live online in onze virtuele classroom. Tijdens de live online training is er continu interactie tussen de trainer en de deelnemers. Ook kunnen de deelnemers onderling met elkaar communiceren. Deelnemers kunnen, net als in onze fysieke bijeenkomsten, in subgroepjes oefenen met de geleerde vaardigheden of met elkaar brainstormen. Ook kan de trainer in de breakoutroom per subgroepje actief langskomen om het subgroepje te begeleiden in hun opdracht.

Wilt u meer informatie over onze kraamzorg trainingen met KCKZ punten voor uw organisatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *