Confriends verzorgt workshop op congres Dag van de Verzorgende 9 september 2021

Speciaal voor verzorgenden wordt 9 september het congres Dag van de Verzorgende gehouden, met inspirerende sprekers en leerzame workshops. Confriends heeft de eer om voor deze belangrijke doelgroep een workshop te geven. Een actieve workshop over Oplossingsgericht communiceren op de werkvloer. Ben jij erbij? Kijk voor meer info op www.dagvandeverzorgende.nl

Een goede samenwerking met collega’s en een aangename sfeer in het team, is ontzettend belangrijk om op een fijne manier te werken. Zo kun je als verzorgende ook de beste zorg geven aan je cliënten én zit je zelf beter in je vel. Want een hecht team heeft invloed op jouw werkplezier en de sfeer in de groep. Hoe draag jij bij aan open communicatie en goede sfeer?

Tijdens deze workshop ga je aan de slag met:

  • Het verschil tussen een team en een groep van individuen: we gaan op zoek naar de wij-factor binnen het team.
  • Het herkennen van niet-effectieve communicatiepatronen in een team: besmettelijk gedrag.
  • Oplossingsgericht communiceren: waar richten jullie je energie op? Ben jij een DIP-er of een DIM-er? En hoe maak je van een probleem een wens? We leggen je graag tijdens de workshop uit wat wij bedoelen met een DIP-er of een DIM-er! Natuurlijk kun je tijdens de workshop ook eigen ervaringen bespreekbaar maken.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *