dag van sociaal werker Confriends

Confriends verzorgt een kennissessie op de Dag van de Sociaal Werker

Ja wat fijn!! De Dag van de Sociaal Werker is verplaatst naar 26 augustus 2020. Door de COVID kon deze dag op 18 maart helaas niet doorgaan. Wat goed dat de organisatie Bohn Stafleu van Loghum deze nu Corona proof kan organiseren. In de Reehorst te Ede.

Wat gaan we doen?

In plaats van een workshop aan kleine groepen gaan we dit keer met een volle zaal aan de slag. Uiteraard Corona-proof, waarbij iedereen op 1,5 afstand zit. Onze trainers Eileen Kalkman en Lilian Korzilius gaan letterlijk en figuurlijk de zaal in beweging krijgen.

Ben je in of uit je kracht op de werkvloer? Tijdens energieke werkvormen onderzoeken en ervaren de deelnemers wat hun kwaliteiten, uitdagingen, valkuilen en allergieën op de werkvloer zijn. En we maken ze bewust welke fysieke tools zij makkelijk kunnen inzetten, om meer in hun kracht te staan op de werkvloer. Makkelijk en praktisch toepasbaar!

Wij hebben er zin in! Wil je ook naar deze dag? Schrijf je dan hier in.

De sessie bestaat uit onderdelen van onze Sterk in Werk trainingen; Maak werk van je kwaliteiten en Ademwijs in de Zorg. Heb je interesse in een workshop of training  bij jouw op de werkvloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *