Workshops Kraamzorg empowerment kraamzorgdag confriends

Confriends verzorgt workshops op Dag van de Kraamzorg 13 september 2019

Op vrijdag 13 september 2019 verzorgt Confriends empowerment workshops voor kraamverzorgenden op de Dag van de Kraamzorg te Nieuwegein. Ook zullen we een stand op de beursvloer bemannen, zodat je met al je vragen over trainingen en trajecten voor kraamverzorgenden bij ons terecht kan.

Maak werk van je kwaliteiten!

Weten waar je goed in bent, wat je energie geeft en weten wat je valkuilen zijn geeft zelfinzicht. Tijdens energieke werkvormen onderzoeken en ervaren de kraamverzorgenden wat hun kwaliteiten, uitdagingen, valkuilen en allergieën op de werkvloer zijn.  In deze empowerment workshop leert de kraamverzorgende hoe je vanuit je Cirkel van Invloed meer leiderschap en pro-actief gedrag kunt inzetten op de werkvloer. Competenties die je als kraamverzorgende kan inzetten om mee te bewegen in deze veranderende tijden, voor nu en in de toekomst.

Ben je werkzaam in de kraamzorg en wil je meedoen met de empowerment workshops en/of ons ontmoeten op de beursvloer bij onze stand? Schrijf je dan hier in! We ontmoeten je graag op deze dag!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *