Duiken als een banaan en drijven als een komkommer. Eerste themaweek Gezonde leefstijl van start in Zuiderparkbad in Den Haag.

themazwemmen groente en fruit

Interactief lespakket over gezonde leefstijl

In de week van 3 t/m 7 juni maken er 1200 schoolkinderen kennis met het interactieve lespakket over gezonde leefstijl tijdens hun schoolzwemles. Zwemmen en ondertussen leren over waarom bijv. groente en fruit eten gezond is. Confriends heeft samen met de GGD Haaglanden en het zwembad Zuiderparkbad een leuk lespakket ontwikkeld over de 4 leefstijl thema’s: Eet elke dag groente en fruit, Drink water, ga op tijd naar slapen en kom in beweging.

Officiële opening
Maandag 3 juni om 14.45 is de officiële opening van de eerste Themaweek over Groente en fruit eten. Ben je nieuwsgierig? Je bent dan van harte welkom om te komen kijken. De kinderen zijn tijdens hun schoolzwemlessen druk bezig om bijv. te duiken als een banaan, doen een Groente en Fruit ABC tijdens het watertrappen en duiken groente en fruit duikringen van de bodem op. Na afloop krijgen alle schoolkinderen een gezonde snack van de Jumbo Leyweg uit Den Haag.

Wil je meer lezen? Kijk dan hier https://www.confriends.nl/trajecten-advies-2/gezonde-leefstijl-lespakket-schoolzwemmen/