Confriends op Jaarcongres Management Kinderopvang

Confriends verzorgt verdiepingssessie  op Jaarcongres Management Kinderopvang

Op 18 mei 2018 verzorgen wij in de Reehorst te Ede, een verdiepingssessie over “De vitale medewerker” voor managers in de Kinderopvang.

In deze sessie delen we onze ervaring na 22 jaar trainingen verzorgen in de kinderopvang. Hoe kun je als manager vitaliteit in je organisatie stimuleren? Vitaliteit van een pedagogisch medewerker ontstaat niet alleen door een goed ontwikkelings-, werk- en scholingsklimaat. Ook de fysieke en mentale gezondheid is van belang. Er komt steeds meer aandacht voor gezonde kinderopvang, met gezonde voeding en meer beweegactiviteiten voor de kinderen. Hierbij kan de vitaliteit van pedagogisch medewerkers niet buiten beeld blijven.

Bij een vitale kinderopvang organisatie vind je positieve energie op de werkvloer, veel werkplezier, een goede onderlinge samenwerking, een laag ziekteverzuim, hoge werknemerstevredenheid, trotse medewerkers, duurzaam inzetbaarheid van de medewerkers , een positieve uitstraling richting klanten, en een goed voorbeeld voor de kinderen. Kortom je bent zo’n organisatie waar iedereen bij wil werken en klant wil zijn!

Zie ook op kinderopvangtotaal.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *