online training gezond werken Confriends

Online trainingen, coaching en trajecten in tijden van Corona

Wij zijn achter de schermen druk bezig onze trainingen zoveel mogelijk naar online leren en coachen om te zetten. Juist in deze tijden is belangrijk dat medewerkers en teams zich blijven ontwikkelen. We zijn nu al enthousiast over de diverse mogelijkheden die online leren biedt. Zelfs zo enthousiast dat we kansen zien om na de Corona crisis on line trainingen en coaching vaker in te gaan zetten.

Uiteraard zijn ook onze online trainingen praktisch en interactief, zoals jullie van ons gewend zijn. Online training, teamtraining of coaching kan individueel of in groepen.

De online trainingen zullen live met één van onze trainers plaatsvinden. Deelnemers worden vooraf via een link uitgenodigd om via deze link op een bepaald moment in te loggen. Het enige wat de deelnemers nodig hebben is een computer, tablet of telefoon met internetverbinding en een rustige plek waar ze ongestoord de training kunnen volgen.

Tijdens de live online training is er continu interactie tussen de trainer en de deelnemers. Ook kunnen de deelnemers onderling met elkaar communiceren. Deelnemers kunnen, net als in onze fysieke bijeenkomsten, in subgroepjes oefenen met de geleerde vaardigheden of met elkaar brainstormen. Ook kan de trainer in de breakoutroom per subgroepje actief langskomen om het subgroepje te begeleiden in hun opdracht.

Heb je een vraag of één van onze trainingen of trajecten online geschikt is voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we denken graag met jullie mee.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *