Wees er snel bij… op = op

FCB Subsidie en ESF Subsidie op onze trainingen!

Wist u dat veel van onze trainingen en trajecten, in aanmerking kunnen komen voor subsidie? Wij staan bijvoorbeeld vermeld in de Sterk in Werkwijzer van het FCB. Deze subsidie is voor medewerkers die vallen onder de cao Welzijn & Maatschappelijke dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang. Het is momenteel weer mogelijk om subsidie aan te vragen bij FCB tot en met 30 november 2018.  Wees er snel bij want voor deze subsidie geldt op = op!

Ook is er ESF subsidie voor alle branches mogelijk voor onze trainingen en trajecten die betrekking hebben op het bevorderen van de Duurzame Inzetbaarheid. Het doel van Duurzame inzetbaarheid (ESF 2014-2020) is om mensen langer en productief aan het werk te houden en in te zetten op leeftijdsbewust personeelsbeleid. Duurzaam inzetbaar zijn werknemers die nu en in de toekomst gezond, gemotiveerd, competent en productief aan het werk kunnen zijn. Bedrijven en (overheids)instellingen kunnen van deze subsidie gebruik maken tot 2020. Momenteel is het subsidieportaal DI tijdelijk gesloten. Met onze nieuwsbrief houden we u op de hoogte wanneer deze zich weer opent voor nieuwe aanvragen.

Neem nu alvast contact met ons op om alvast te mogelijkheden te bespreken welke trainings- en coachingstrajecten onder de subsidies vallen.

Subsidieregeling-ESF-2014-2020