Storytelling training open inschrijving

Soepel schrijven. De 7 wetten van Storytelling

Storytelling. De kracht van verhalen is dat ze verbinden, vermaken en raken, zowel in je werk als in je privé. Als je deze kracht gebruikt voor je werk, zul je merken dat je stukken geïnspireerder zijn. 

De kunst is om verhalen zodanig te vangen dat ze als basis kunnen dienen voor een effectief contact met collega’s, cliënten en instanties. Pas de principes van storytelling toe op e-mails, verslagen, presentaties en je zult merken dat ze meer effect hebben!
Tijdens dit boeiende programma krijg je een kijkje in de keuken van Storytelling en gaan we interactief aan de slag met verhalen.

Programma

• Wat is een goed verhaal?
• De kunst van het luisteren
• De kunst van het vragen stellen
• De kunst van verhalen vangen
• De kunst van verhalen maken
• Wat is jouw verhaal?

Werkwijze

Aan de hand van inleidingen en praktische (schrijf)oefeningen zal je stap voor stap leren hoe je een goed verhaal kunt opbouwen en vormgeven.
Ook ga je aan de slag met het versterken van vaardigheden die overal van pas komen zoals goed luisteren en vragen stellen.

Voor wie

Iedere professional die wel eens voor het werk moet schrijven en dat gemakkelijker en overtuigender wil doen.

Materiaal

Je ontvangt een werkboek voor de training met de 7 wetten van Storytelling. Na afloop zal dit een waardevol naslagwerk voor in de praktijk zijn.

Resultaat

Aan het eind beschik je over een aanpak om verhalen op te bouwen en vorm te geven: de zeven wetten van storytelling. Deze wetten zijn direct toepasbaar in het werk. Rapporten, verslagen, presentaties, notities, memo’s, beleidsstukken, e-mails: de boodschap van je aantrekkelijker geschreven stuk komt beter door en blijft langer hangen.

Locatie

OpMaat Vergaderen Flexwerken Trainen Netwerken
Huizermaatweg 31
1273 NA HUIZEN.

Wanneer

  • Optie 1: 22 maart (9.00-16.00) 2018
  • Optie 2: 24 april (9.00-16.00) 2018

Kosten

€ 149,-  inclusief cursusmateriaal, naslagwerk en lunch

Trainer

Hans van den Brink

Aanmelden

Je kunt je met onderstaand formulier direct aanmelden voor deze training. Wij nemen contact met je op ter bevestiging.