Lekker Fit! verdieping beweegtraining Gemeente Rotterdam

Welkom! Je hebt een uitnodiging gekregen voor de verdiepingstraining van Lekker Fit! van de Gemeente Rotterdam. Dit betekent dat jullie nu het derde jaar in gaan van het driejarig Lekker Fit! programma. In het derde jaar krijg je met je hele team een verdiepingstraining van 2 uur op maat. De training is op jullie locatie en wordt aangeboden vanuit het Lekker Fit! programma. Alle teamleden zijn welkom en iedereen ontvangt een certificaat.

Programma

We maken de training helemaal op maat voor jullie. Bespreek met je team met welke onderwerpen jullie de verdieping in willen.
We kunnen ingaan op:

  • de doorgaande lijn naar de kleuters
  • hoe kan je beweegactiviteiten zo aanbieden dat je makkelijk kunt differentiëren op het beweegniveau van het individuele kind?
  • ouder – kind activiteiten voor thuis – ouderbetrokkenheid stimuleren
  • hoe ga je om met een opstelling in het gymlokaal van de peuters?
  • koppelen van Lekker Fit!, VVE en OGW
  • beweeg categorieën en logische volgorde
  • motorische ontwikkeling van de baby en hoe te stimuleren
  • nieuwe beweegactiviteiten Lekker Fit!

Online vragenlijst

We hebben een leuke online vragenlijst ontwikkeld waarbij jullie zelf goed kunnen zien wat er al goed gaat en waar je het nog beter kunt doen op het gebied van Lekker Fit! Het is handig om deze vooraf aan de verdiepingstraining in te vullen. Zo kan je wellicht ook ontdekken met welk onderwerp je de verdieping in wilt tijdens de beweegtraining. Vul de vragenlijst uiterlijk 1 week voor de training in.
Let op: Vul deze helemaal in tot het einde = verzenden naar emailbox.

PSZ : http://rotterdamlekkerfit.nl/doelgroepen/lekker-fit-0-4-jaar/psz
KDV : http://rotterdamlekkerfit.nl/doelgroepen/lekker-fit-0-4-jaar/kdv

Voor wie

Teamleden van derde jaars Lekker Fit! locaties. Ook de teamleden die in het eerste jaar niet de basis trainingen Lekker Fit! hebben gevolgd en stagiaires zijn van harte welkom! Iedereen ontvangt een certificaat.

Locatie

Op jullie eigen locatie.

Wanneer

Momenteel staan er geen trainingen gepland

Aanmelden

U kunt zich met het onderstaand formulier direct aanmelden voor deze training. Wij nemen contact met u op ter bevestiging.

Fout: Contact formulier niet gevonden.