Online workshop Mind

Online training MIND

In deze live online training leer je alles over goed voor jezelf zorgen in een bijv. een spannende periode zoals nu rond Covid-19.

TAKE CARE! Deze woorden zie je overal voorbij komen. Maar hoe doe je dat in deze spannende periode? Een periode waarin veel gebeurt. Een periode met een nieuwe werkelijkheid. Wellicht werk je nu vanuit huis en zijn je kinderen ook nog een gedeelte van de week thuis van school. Misschien maak je je zorgen om de mensen in je omgeving. Of om jezelf. Of om de toekomst. Kortom een periode waarin je wel wat ontspanning kan gebruiken. In onze online workshop MIND kan je leren hoe je goed voor je MIND kan zorgen. Zo zorg je goed voor jezelf. In deze workshop leer je 5 handige tools om stress de baas mee te zijn. Doe je mee? De training kan zowel met een heel team gevolgd worden als individueel via open inschrijving.

Deelnemers leren in deze live online training door veel te oefenen en te doen. De deelnemers kunnen het geleerde meteen toepassen in hun dagelijks leven, zowel tijdens het thuiswerken als op de werkvloer.

Wie

Iedereen die aandacht wil geven aan ontspanning van zijn mind.

Effect

Betere zelfzorg en meer energie op thuisblijf of thuiswerkdag. Zo ontstaat er meer productiviteit, positiviteit en oplossingsgericht denken voor de collega’s en het team. Stress de baas zijn levert op dat de collega’s zich vitaler en energieker voelen en letterlijk en figuurlijk meer in beweging blijven.

Online trainen

Tijdens de live online training bieden we dezelfde kwaliteit als onze in-company trainingen. De deelnemers gaan interactief aan de slag met hun persoonlijke leerdoelen. Tijdens de live training zijn alle deelnemers en de trainer in beeld en kunnen interactief contact met elkaar hebben via beeld, chat en geluid. Je kunt live vragen stellen aan de trainer. Ook werken we met breakout rooms waarin deelnemers in kleine groepjes opdrachten samen uitvoeren. Voorafgaand aan de online training ontvangt de organisatie een link naar de live online training.

Inhoud

  • Welke invloed heeft stress op jou wanneer jij stress de baas bent?
  • Uitleg over talenten en het nut om deze talenten in te zetten (zeker in deze tijd)
  • Tools: fysiek actief blijven, prikkelvrije pauzes nemen, balans in de dag creëren, talenten ontdekken en verder uitbouwen en het oplossen van huidige energievreters.
  • Het herkennen van de stressfactoren in het team en deze samen om te zetten in tips en tricks.
  • Het herkennen van de verschillende talenten in het team en deze waarderen, ontdekken en inzetten.
  • Uitleg over de werking van stress.

Ben je benieuwd naar data voor open inschrijving? Stuur ons dan een email voor data.

Bijeenkomsten 1 dagdeel
Prijs € 490,- per bijeenkomst per groep.  Prijs per persoon op aanvraag. BTW vrijgesteld.